Hvilke faktorer vil påvirke den elektriske ledningsevne af ledninger og kabler?

Ledningsevnen af ​​ledninger og kabler refererer til stabiliteten og pålideligheden af ​​elektriske signaler, når de transmitteres i ledninger og kabler.I selve produktions- og brugsprocessen er der mange faktorer, der påvirker den elektriske ledningsevne af ledninger og kabler.Den følgende editor vil analysere de vigtigste faktorer.

bb56769aa306925270bf1ecf0dc15bd

1.Materiel faktor

Den elektriske ledningsevne af ledninger og kabler er tæt forbundet med materialers elektriske ledningsevne, og valget af materialer med fremragende elektrisk ledningsevne kan effektivt forbedre transmissionseffektiviteten af ​​ledninger og kabler.

bbc7b3c9-a933-4114-be43-af20c5d7d884 (1)

(1)Metalmaterialer: De metalmaterialer, der anvendes i ledninger og kabler, omfatter hovedsageligt kobber og aluminium, som har høj elektrisk ledningsevne.I modsætning hertil har kobber bedre elektrisk ledningsevne.

(2) Isolerende materiale: Ledningens og kablets isoleringsmateriale påvirker også den elektriske ledningsevne.Isoleringsmateriale af høj kvalitet kan forbedre isoleringsydelsen af ​​ledningen og kablet og derved sikre stabiliteten af ​​signaltransmissionen.

2. Wire diameter faktor

Tråddiameteren af ​​ledningen og kablet vil også direkte påvirke den elektriske ledningsevne.Generelt gælder det, at jo tykkere tråddiameteren er, jo stærkere er anti-interferensevnen og jo højere transmissionseffektivitet.Men i forskellige specifikke scenarier er det vigtigere at vælge ledning og kabel med den passende ledningsdiameter.Det er ikke sådan, at jo tykkere jo bedre.

主图3

3.Kontaktfaktor

Ledningsevnen af ​​ledningen og kablet er også relateret til kredsløbets kontaktydelse.Dårlig kontakt vil føre til dæmpning og interferens af signaltransmission, hvilket vil påvirke stabiliteten og pålideligheden af ​​hele kredsløbet.Derfor er det nødvendigt at sikre, at ledninger og kabler er i god kontakt og bruge højkvalitets terminaler og stik.

1845445tf3qkylshaiyeka

4.Envirnmental faktor

Miljøfaktorer er også vigtige faktorer, der fører til faldet i den elektriske ledningsevne af ledninger og kabler.Barske miljøer såsom høj temperatur og luftfugtighed vil beskadige isoleringslaget og lederen af ​​ledningen og kablet og dermed påvirke transmissionseffektiviteten.Derfor, når du vælger ledninger og kabler, bør de tilsvarende ledninger og kabler vælges i henhold til de forskellige anvendelsesmiljøer.

1G003111349-8-1200

Kort sagt, den elektriske ledningsevne af ledninger og kabler påvirkes af flere faktorer.Vi er nødt til grundigt at overveje materialet, ledningsdiameteren, kontakten og miljøet og vælge højtydende ledninger og kabler for at sikre kredsløbets stabilitet og pålidelighed.

 

 

Web:www.zhongweicables.com

Email: sales@zhongweicables.com

Mobil/Whatspp/Wechat: +86 17758694970


Indlægstid: 18-jul-2023